*Best View in Google Chrome.

Dia balik

Assalamualaikum :)

hai hai. hari ni 16th November, and besok 17th november. Boleh tak nak skip je 17th tu, rasa macam argh! ye, suha 17th suha balik sarawak. tah lah kenapa rasa sedih semacam sampai rasa nak update blog nie. Hm, tetiba teringat ayat dia masa awal sem pertama.ehem, dia kata, "shaheera, aku jauh. Tak dapat nak tengok tengokkau. Kau jaga diri kat sana okay?" memang aku takan lupa tu. hehe. sedih weh. ee aku sendiri tak faham kenapa aku sedih sangat nie. ya Allah! Okay, dah dah! enough pasal ni.



Haaa, tengok lah header tu. aku dah tukar! perasan tak? Ngee, dulukan aku guna nie.

header1.png 

sekarang yang nie lah, yang ada kat atas tuu

header2.png



nampak matang sikit kan, haha umur nak masuk19 dah. Kih kih, kena lah matang sikt. dah lah, nakk tukar background apa semua dah takk boleh, pasal HTML macam dah crashing lah. aku pon tak faham, kalau aku ubah or tambah apa apa code sikit terus jadi benda lain. so, aku tak berani nak tukar apa apa. aku just boleh tambah tambah widget je. Kesian kan. Tapi tula. Sampai bila bila pon, macam ni lah rupa belog aku. OK lah kan, dari takde langsung. Urgh, mengantuknya. Hoho.


Emm.


Nabi melarang para sahabatnya meniup air panas yg akan diminum. Ternyata dalam penelitian Science,air panas (H2O) yang bertemu karbondioksida ( CO2) yg dihembuskan oleh mulut (maanusia mengeluarkan CO2)maka akan menghasilkan persenyawaan H2CO3,asam karbonat.Dan jika asam karbonat ini masuk ke dalam tubuh manusia, maka boleh mengakibatkan penyakit jantung.

"SubhanALLAH, rupanya itulah rahsianya. Semoga bermanafaat"

0 blabbling:

All Right Reserved by NurShaheera Rosli. Enjoy!