*Best View in Google Chrome.

Keputusan YG dinanti


Alhamdulillah, rezeki Allah bagi. Tak ternilai. hehe


Tapi ramai budak kelas aku dapat cawangan Shah Alam dengan Kota Bharu. Aku ni, secara jujurnya taknak lah ke Kota Bharu. Sebab nyaaa, kampus tak best, lagipon masa diploma dulu kan dah kat Kelantan. UiTM Machang nuh. Kali ni, ke Seremban pulak. Lesen dah ada, Seremban 3 dekat dengan KL kan. ish, merayap jelah aku nanti. Anddd, schoolmate aku pon ada sana. Aih, keluar tanduk lah kot. Hihihihi. Serius, rasa seronok! Lagi pon, kat sana kampus sana cantik. Cuma masalah sekarang, kena cari rumah sewa. Biasalah kan. Degree kat UiTM. memang high probability akan duduk luar. 

In sha Allah, semoga Allah permudahkan semua lah.

***
Okay, anyway! Aku ada join banyak GA tau. So far, dua GA aku dapat.
 Alhamdulillah. Rezeki! Rezeki!
  Terimakasih semua blogger yang anjurkan GA tu. 
ILOVEYOU, XOXO!

*Sesiapa tahu mana mana rumah sewa yang dekat dengan UiTM Seremban 3 yang still AVAILABLE, info aku please! Susahnya nak cari rumah sewa. Kenderaan takde. Tapi aku harap sangat papa kesian dengan aku and beli kereta utk aku. Axia pon okay dah. Hehehe. Demand pulak kan. Ok lah. Bye. Haa JANGAN LUPA TAU. Kalau tau mana mana, info aku ye ye ye.

0 blabbling:

All Right Reserved by NurShaheera Rosli. Enjoy!