*Best View in Google Chrome.

Happinest Day

Yohuuuuuuuuuu ~ Assalamualaikum semua? Huh, baru dapat masa untuk meng UPDATE belog nie. Nak kata bz, tak pon. Tapi yang sebenarnya aku pergi Gombak. Rumah @aiSyaHasnii. Pergi dengan apa? Dengan siapa? Ha.. nie nak bagithu nie, last minute kot, mintak permission nak pergi Gombak. Memang sangat sangat tak sangka, ayah bagi !! Naik bas malam tu jugak. Pukul 8.30 malam. Bgaitau kat suha, dia macam terkejut, and macam berat je nak bagi pergi sana. Dia tak cakap, tapi dapat rasa. Hehe, okay dah dah.. Sampai sana dalam pukul 12.30pm. Aisyah & parents dia tunggu dekat Pekeliling. Memang excited gila lah masa sampai tuu..

Sebenarnya, aku pergi Gombak pasal ada reunion. Iqbal yang ajak semua. Buat dekat Wangsa Walk. Eh, belakang Wangsa Walk, KFC. Jumpa kengkawan lama lah. Tapi, Macam-macam terjadi masa otw ke Wangsa Walk tuu. HAHAHA. Nak tahu ? Sesat lah, apa lah. But, its Fun !! Actually, Iqbal akan pergi ke Mesir Dentist kat sana. Huhh, seriously.. aku sangat JEALOUS! Ya Allah, dia hebatnyaaa.. How about me? Terdiam jugak lah masa dengar pengumuan die tuu. Apa apa pon, GoodLuck Iqbal :)

Lepas je habis perjumpaan dengan kengkawan tu, aku, aisyah, hanita, mashira masuk Wangsa Walk. Shopping lah apa lagi kan.. Tengok wayang. Mirror Mirror story. Best ! You know what?! Hampir RM100 jugak lah habis. Ngeee :D Hebat kan kan? Macam macam aku beli. selendang, tukar protector screen fone, gelang, dan banyak lagi lah. Huishh, penat gilaa. Balik, pergi makan kat depan flat rumah aisyah. Jumpa @shidaGTM. Malam tu kita tidur rumah shida. Haish, IMY -,-

Malam tuu, tidur rumah shida lah. Ada wifi pulak ! Best gila lahh :DD Tapi ada 1 problem, pagi esok tu shida & aisyah ada kerja. Aku?! Alamak macam mana nie -.- At last, aku duduk rumah shida je. Jadi babysitter kejap. Jaga budak umur 5month. Actually, mak shida memang babysitter. Its fun babee :D

Jom tengok gambar :)


0 blabbling:

All Right Reserved by NurShaheera Rosli. Enjoy!