*Best View in Google Chrome.

NO Post Tittle -.-


Assalamualaikum ..

Okay nampak tak ! "Harap Maaf, Nama anda tiada dalam senarai calon yang layak ke Tingkatan Enam Bawah 2012"
Memang taknak pon actually. Memang tak terpikir langsung nak masuk form6 nie. Bukan belagak or ape, memang taknakkk ! Nie takdapat pon mungkin sebab aku dah dapat tawaran ke Matrik kot.

*meh sini, nak list kan Sebab sebabnya :
1. Aku takmo jadi budak sekolah lagi, even nie upgrade sikit kot.
2. If f6 sc, ramai cikgu tak kasi sebab sangat susah and ramai pelajar cina.
3. If f6 sastera, memang ramai pelajar melayu. TAPI, aku tak suka membaca,my mom kata f6 sastera sngat byk membaca dari mengira mengira.
4. Aku taknak terikat pada uniform sekolah lagi -.-

Tapi, yang num 3 tu paling penting lah. Itu sebab utama! and, aku sangat berharap dapat maktab. hmmmm :( tengok nieee..

Malas nak ulas lebih, tu lah keputusannya. Dah ! huh..
 Tapi aku dah click button "klik untuk membuat Rayuan"

Mak aku kata, takpe lah. takda rezeki lah kot kat situ. Cikgu pulak suruh aku pergi matrik tu. Lepas tu sambung belajar dalam bidang pendidikan. Takpe lah, kat mana pon aku, Insya Allah. Rezeki tu ada kat mana mana! Nak taknak jee.

0 blabbling:

All Right Reserved by NurShaheera Rosli. Enjoy!