*Best View in Google Chrome.

Yesterday & Today

Holaaa ! Yo yoow, Ape kabar darlingsss?? Sihat, yee.. dah lama saya tak update belog kan, Nie nak update lah nie.. Hehe,

So.. hari nie hari Isnin. Before start storymory pasal 'tittle : Farmville Game', semalam kan Ahad bersamaan 11 March 2012. Hari ahad tuu, saya balik kampung. Kat Raub.. Ade kenduri, Acu saya bersanding ~


Nie masa sesi pengambaran,Outing
Fuhh ! penat jugak laaa.. Pasal saya sorang je yang kena bagi bagi gulagula, kek kat tetamu yang tengah makan tuu.. Adik sy segan lah, sakit kepale lah. Haishh.. Cousin pulak, tak balik.. Katanya ade kelas. Hehe, rindu korang :\ Kalau ade korang lagi fun kot. Tapi.. Biarlahh :) Walaupun penat, but its really fun ^^
Takde gambar ! Sebab buzy sangat :(

_________________________________

Finally, saya dapat jugak Haiwaiian Paradise ! Woww, Bahagia wehh.. Pasal background die cantik ! Tapi sayang lahh, sebab duit die tgak kongsi dgn farm yang lain, adoii ! Jadi macam susah sikit lah nak beli barang ke ape kee.. Tapi seriusly, saya excited sangat :D

*Ooops! yang tak main game nie, mesti korang takpaham right ? Takpee, just abai kan okayy. Hehe

0 blabbling:

All Right Reserved by NurShaheera Rosli. Enjoy!