*Best View in Google Chrome.

Cuti-cuti yang Indah

Hai hai ! macam mana cuti anda ? HAHA, ke tak habis cuti lagi. wahh ! sakan ek bercuti :) takpe takpe. Bercuti tu bagus sebenarnye kan, dapat hilang kan tension kite. dah penat belajar, biaselahh.

Cerita pasal cuti nie, aku nak cerita lah tentang cuti-cuti indah aku. Aku cuti kat utara. Langkawi, kat Malaysia jee. But, seriously, its fun ok! Aku bercuti dengan my Family. Lama dah kot, tak bercuti dengan keluarga, anyway.. mula-mula tu rancang nak bercuti kat Indonesia.
Ye, ye ! aku tau ramai yang tak suke Indon since BOLA SEPAK haritu. "including me" hehe, kelakar laaa. Tapi my parents kata kat sane best ! sebab kita akan jadi kaya ! HAHA, lagipon, parents aku kata, orang-orang kat sane pon sebenarnye baik-baik. alaa, macam Malaysia jugak. ade yang baik, ade yang tak. Alaa, normal lah kan !

okayokay, stop ! cerita lain dah nie. hihi, about Langkawi.. kat sane kitorang naik cable car, seronokk kot ! sumpah tak rase gayat pon. Even tinggi nak mamposs ! Seriusly, siape yang tak pergi lagi. tolong la pergi ! ITS REALLY FUN. tapi kan, kat langkawi tu panas laa, tapi bile dah kat atas gunung tuu, sejuk lah ! hehe, masa dekat atas tuu, ramai tegur aku NajwaLatif ? ehh, bukan bukan. Aku Shaheera. Ramai tegur macam tuu, Haishh ! Lain sangat laa. Please lahh ! HAHA. tak perasan pon okay ! note that. Pasal die yang tiru muke aku! Die 16, and aku 17. So, sape lahir dulu ? :p




kami pergi sana naik ferry, dari Kuala Perlis. Otw pergi takde ape-ape event. Otw nak balik tu ade ! hehe, nak tau ape ? Aku ade kenal dengan sorang nie. name die Arif. die aku duduk sebelah ayah die. Set ade 3 tau, ayah die duk tengah laa, 5minute lepas kapal jalan.. ayah die pergi belakang. tengok muke baik jee, ingt memang die takan tegur. tetibe, die duk sebelah aku. borak2 lah. act, bagus jugak ! sebab bosan duduk sorang ! mintak num fone lah, tapi tak bagi pun. hehe, tanye punye tanya, die budak lagi kot ! form 3 baru wehh, HAHA.. Lawak lah. budak-budak dah gatai ehh. HAHA, nevermind lahh. Nice to meet youu, Arif :) *no picture of him. Sorry ! hahahaa

0 blabbling:

All Right Reserved by NurShaheera Rosli. Enjoy!