*Best View in Google Chrome.

HAHA, screen capture :)


cerita Pertama



Okay, dua dua blog aku.
Tapi, aku nak satu jee. Aku confuse la nak pilih yang mana? boleh tolong tak? dua dua aku suke. yalaa ! Aku buat kan. memang lah Hehe,
actually.. yang cokelat tuu, memang sayang lebih sikit. hehe Pasal, comel sikit. tapi masalahnye, die nampak perfect if view kat lappy bersaiz kecil tuuu sahaje. tu je masalah sekarang. its really nice ! And, I love it :)

#nak tengok tak ? click je kat picture tuu okayy :)
__________________________________________________________

cerita Kedua

Ape nie ? Ni lah Goggle Chrome Themes.
Cantik kan ? Actually banyak lagi. tapi yang paling cantik yang ini. hehe. ade yang stripe tu pon cantik. hehe. So, nak bagitau. duadua cantik ! hehe, so siape yang tak gune lagi. try laa ! macam-macam themes adee.


*Alang-alang tuu, nak bagi tau kat Kak Maisara, saya dah pandai screen capture ! tengok lah tuu. Great kan kan ? hahahahaha 

0 blabbling:

All Right Reserved by NurShaheera Rosli. Enjoy!